A CREDIT Pro rendszer célja és működése

A rendszer célja

A rendszer elsődleges célja, hogy olyan modern, automatizált és átfogó szolgáltatásokat biztosítson az értékesítéssel foglalkozó vállalkozások számára, amivel nagymértékben növelhető a hatékonyság és a pontosság, csökkenthető a ráfordított idő és a hibázás esélye.

A CREDIT Pro rendszer rendkívül hatékony ügyfélszerzési módszereket és eszközöket kínál, melyek kihasználásával nagymértékben növelhető az elérés, csökkenthető a marketing költség és a ráfordított idő. Átlátható és gyors módszerekkel valósítható meg a különböző forrásokból beérkező ügyfél igények feldolgozása, amellett hogy pontosan nyomon követhető marad az ügyfél eredete és a teljes folyamat, ami az igény kielégítéséhez vezet. A folyamatok mellett az értékesítők tevékenysége is teljes mértékben ellenőrizhető, a jogosultságok használatával pedig könnyedén szabályozhatóvá válik. Automatizált folyamatok gyorsítják az ügymenetet, így rendkívüli mértékben csökkenthető az értékesítés folyamatának átfutási ideje.

Egyszerű, átlátható és teljes mértékben nyomon követhető módon képes összeköttetést biztosítani a partnerekkel, legyenek azok szerződött, vagy együttműködő partnerek.

Ügyletkezeléssel kiegészítve már nem csak az ügyféligények, hanem a konkrét megvalósult ügyletek nyilvántartása is megvalósítható. A rendszer moduljai mindenben igazodnak a törvényi előírásokhoz így rendkívüli mértékben segítik használóját, hogy ő maga is mindenben meg tudjon felelni ezeknek a szabályoknak. A folyamatos továbbfejlesztésnek köszönhetően a rendszer igazodik a törvényi változásokhoz és minden esetben pontosan leköveti azokat.

Nagyobb létszámú vagy forgalmú szervezetek esetében elengedhetetlen a pontosan nyilvántartott ügyletek mellett az automatizált jutalék elszámolás, mely az előre beállítható jutalékszintek alapján végzi el automatikusan az elszámolást. A jutalék elszámolási modul elektronikus, fordított számlázással összekapcsolva és kiegészítve az automatikus utaláshoz készült banki export funkcióval, rendkívüli módon lecsökkenti az elszámolásokra fordított időt és energiát, valamint a hibák és reklamációk aránya is minimális szinten tartható.Néhány példa a CREDIT Pro rendszer felhasználási módjaira:

Egyéni értékesítőként nehézkes megteremteni azokat az ügyfélszerző megoldásokat, amikkel hatékonyan és gyorsan juthatsz új ügyfelekhez, főként hogy ezek kifejlesztése és üzemeltetése többszázezer forintra rúg.
A CreditPro biztosítja számodra a nagyok által is használt, leghatékonyabb ügyfélgyűjtő modulokat, csak használnod kell. Könnyen és gyorsan összeállíthatsz promóciós weboldalakat, amiket az általad ismert csatornákon, szabadon, saját döntéseid és költségvetésed alapján hirdethetsz. A beérkező ügyféligényeket egy fejlett és átlátható rendszerben szolgálhatod ki, ezzel nagyban csökkentve a ráfordított időt és növelve a sikeres szerződések számát és ezzel együtt a bevételeidet is.

Leghasznosabb modulok:
 • Promóciós weboldalak
 • Beépíthető adatgyűjtő űrlapok
 • Kalkulátorok (belső és külső)
 • Együttműködő partnerek kezelése
 • Ajánlatküldés és követés
A rendszer pénzügyi területen tevékenykedő értékesítők számára biztosít automata, bárhová beépíthető kalkulátorokat és adatbekérő űrlapokat.
Ezek mindegyikére építhető landing oldal és partnereidnek is kiadhatod, hogy ők a saját weboldalukba vagy rendszerükbe beillesszék.
Ha ingatlan irodákkal is együtt dolgozol, az oldalukba nem csak általános kalkulátort, hanem konkrét ingatlanra ajánlatot adó kalkulátor (pl.: "Ezt az ingatlant megveheted akár már havi 50.000 Ft-os törlesztőrészlettel") is beilleszthető.

Rendelkezésre álló eszközök:
 • Automata pénzügyi kalkulátorok
 • Hatékonyan promótálható ügyfél gyűjtő oldalak
 • Partnerek oldalaira kihelyezett lead gyűjtő űrlapok
 • Termékkezelés
 • Automata ügyfélkiosztás
 • Összeköttetés külső ügyviteli rendszerekkel
Amennyiben kapcsolódó szolgáltatást veszel igénybe:
A CreditPro értékesítés támogató rendszer arra is lehetőséget ad, hogy nagymértékben növeld ügyfeleid számára biztosított szolgáltatásaid körét.
Gyűjtsd magad köré szolgáltató partnereidet, kösd be őket a rendszeredbe és élvezd az automatizált folyamatok nyújtotta követhetőséget, kényelmet és gyorsaságot.

Amennyiben kapcsolódó szolgáltatást biztosítasz:
Gyűjtsd magad köré azokat a partnereidet, akik igénybe veszik szolgáltatásaid, kösd be őket a rendszeredbe, ezáltal ők gyorsan, biztonságosan, az adatvédelmi irányelveknek is megfelelve tudnak számodra ügyfeleket átadni.

Használatával képes leszel rendkívül könnyedén, teljes mértékben követett, átlátható, és biztonságos módon együttműködni partnereiddel.
Egy értékesítési hálózat üzemeltetése rendkívül sok szabályozással, dokumentálással, és adminisztrációval jár. Emellett irányítani és motiválni kell az üzletkötői hálózatot, folyamatos figyelemmel követni a teljesítményeket, kezelni a jutalékszinteket és még sok egyéb nehezen megoldható feladatot jelent.
Ezek nagy részét a CreditPro képes automatizált módon elvégezni.

Természetesen itt most nincs elég hely, hogy minden funkciót végig vegyünk, ezért kérlek keress minket elérhetőségeink egyikén.

Főbb modulok hálózatok számára:
 • Központi ügyfélgyűjtő megoldások
 • Partner- és munkatárskezelés
 • Automata ügyfélkiosztás
 • Automata jutalék elszámolás
 • Automata fordított számlázás
 • Vezetői funkciók, vállalások kezelése
 • Motivációs eszközök
 • Call Center modul

Rendeld meg és használd teljesen ingyen egészen a hónap végéig! Megrendelés